Kosár tartalma:
Jelenleg üres! |
„Egy kiskanál lekvárt enni annyi, mint édesen gondolni az előttünk álló kihívásokra.”
A termékcsalád kialakításánál az emlékeinkben élő finom, eredeti fertődi recept alapján készült lekvárok élednek újá természetes összetevőkkel, helyi gyümölcsökkel, mézzel a vevők, és a mi ízlésünkre formálva magas gyümölcstartalommal.
Jelen vannak termékeinkben a régi konzerves munkatársak emlékei, receptúrái, ötletei, segítő támogatásai.
A gyümölcsöket a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti.
Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzzük lekvárjainkat.
Mindegyik lekvárunk a cukor mellett mézet is tartalmaz, amelyet szintén Fertőd környéki méhecskék gyűjtöttek.
Tartósítószert és adalékanyagot egyik lekvárunk sem tartalmaz, ezzel is hozzájárulva a magas minőségi követelményekhez,és a természetességhez
Az egész úgy kezdődött, hogy mindegyik gyümölcsszörphöz főzzük meg a lekvárját, tehát málnaszörphöz málnalekvárt, feketeribizli szörphöz feketeribizli lekvárt. Később a paletta bővült, mert valaki jelentkezett egy újabb „kihívást jelentő” gyümölccsel.Most itt tartunk, de a sornak nincs vége, mert a téli, hideg napokra, ünnepekre főzzük a fűszeres lekvárokat.