Főoldal Hírek, aktualitások Cégünkről Tevékenységeink Elégedett vevőink Kapcsolat

Lekvárok

„Egy kiskanál lekvárt enni annyi, mint édesen gondolni az előttünk álló kihívásokra.”

A termékcsalád kialakításánál az emlékeinkben élő finom, eredeti fertődi recept alapján készült lekvárok élednek újá természetes összetevőkkel, helyi gyümölcsökkel, mézzel a vevők, és a mi ízlésünkre formálva magas gyümölcstartalommal.
Jelen vannak termékeinkben a régi konzerves munkatársak emlékei, receptúrái, ötletei, segítő támogatásai.
A gyümölcsöket a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti.
Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzzük lekvárjainkat.
Mindegyik lekvárunk a cukor mellett mézet is tartalmaz, amelyet szintén Fertőd környéki méhecskék gyűjtöttek.
Tartósítószert és adalékanyagot egyik lekvárunk sem tartalmaz, ezzel is hozzájárulva a magas minőségi követelményekhez,és a természetességhez
Az egész úgy kezdődött, hogy mindegyik gyümölcsszörphöz főzzük meg a lekvárját, tehát málnaszörphöz málnalekvárt, feketeribizli szörphöz feketeribizli lekvárt. Később a paletta bővült, mert valaki jelentkezett egy újabb „kihívást jelentő” gyümölccsel.Most itt tartunk, de a sornak nincs vége, mert a téli, hideg napokra, ünnepekre főzzük a fűszeres lekvárokat.

Áfonyalekvár mézzel
fotó a(z) Áfonyalekvár mézzel termékről
Berkenyelekvár mézzel
fotó a(z) Berkenyelekvár mézzel termékről
Feketeribizlilekvár mézzel
fotó a(z) Feketeribizlilekvár mézzel termékről
Málnalekvár mézzel
fotó a(z) Málnalekvár mézzel termékről
Meggylekvár mézzel
fotó a(z) Meggylekvár mézzel termékről
Sárgabaracklekvár mézzel
fotó a(z) Sárgabaracklekvár mézzel termékről
Szederlekvár mézzel
fotó a(z) Szederlekvár mézzel termékről